Enerjiyi Yönlendirmenin Üç Temel Adımı

Rag Nel

Üye
Bu makale temel olarak yeni insanlar veya temel bilgilere geri dönüş içindir. Enerjiyi yönlendirmenin üç temel adımı vardır.

1. Enerjiyi yükseltirsiniz

2. Enerjiyi programlarsınız

3. Enerjiyi yönlendirirsiniz

Enerjiyi yönlendirmeye başladığınızda, onun yapmasını istediğiniz şeyi yaptığını imajine ederken onu programlamaya devam etmelisiniz.

Maneviyata ve "büyücülük" olarak bilinen zihnin işleyişine aşina olmayanlarınız için, bunun nasıl çalıştığını açıklayacağım. Etrafınıza bakın, gördüğünüz her şey, bilgisayar ekranınız, sandalyeniz, yatağınız, mobilyalarınız, dışarıdaki arabalar, binalar, pencereler... Gördüğünüz her şey, gerçekte fiziksel bir forma dönüşmeden önce birinin fikridi. Şimdi şunu da eklemek istiyorum, örneğin bilimde olduğu gibi bazı durumlarda, örneğin fırtınalar kendiliğinden ortaya çıkar; örneğin sıcak nemli havanın soğuk, kuru havayla çarpışması, ama buradaki her şeyin çoğu bir zamanlar birinin fikriydi.

Birinci adımla başlayalım. Birincisi, çalışmak için enerjiye sahip olmalısınız ve enerji ne kadar güçlüyse o kadar iyidir. Kendi enerjiniz ne kadar güçlüyse, doğal olarak o kadar fazla enerji yükseltebilir, (enerjinizi yükseltme yollarını başka bir babşlık altında yazacağım.) yönlendirebilir ve idare edebilirsiniz. Ne kadar deneyimli olursanız, bu o kadar kolay olur. Bütün bunlar bir kas çalıştırmak gibidir ve disiplin ister. Onunla ne kadar çok çalışırsan, o kadar güçlü olur. Ya kendi enerjilerinizi kullanabilirsiniz ya da dış enerjileri çağırarak kullanabilirsiniz.

İkinci Adım ile enerjiyi programlamanız gerekir. "Program" derken, ona ne yapmasını istediğinizi söylemeniz gerektiğini kastediyorum. Enerji kendi başına hemen hemen nötr ve eylemsizdir. İkinci adımda, "olumlamalar" denen şeyi kullanmalısınız. "Olumlamalar" kısadır, enerjiyi programlamak için tekrarlanan şimdiki zamanda nokta cümleleridir. "İrade" her an olabilir. Bir şeyi tezahür ettirmek için, onu sanki zaten burada ve oluyormuş gibi imajine etmeli ve yönlendirmelisiniz.

Örneğin: "_____ bana gelecek" demek istemezsiniz. Bunun yerine, "______ şimdi bana geliyor" demek istiyorsunuz.

Enerjinin, istediğiniz şeyin size *NASIL* geleceği konusunda muhakeme gücü yoktur. Enerji, programlanmadığı sürece en az dirençli yolu seçer. Örneğin, çoğunuz daha fazla para istiyorsunuz. Sadece "Para bana geliyor" demeyin. Bu, örneğin bir kasiyer gibi parayı yönettiğiniz bir işte veya her zamanki gibi maaş çekinizde yönlendirilmeden ortaya çıkabilir. Bu en kolay yol. Ayrıca şunu da onaylamalısınız: "Büyük miktarlarda bedava ve kolay para bana geliyor." "Bu paranın tamamı bende kalacak ve istediğim gibi harcayacağım." Ayrıca "benim için çok olumlu ve mutlu bir şekilde" demelisiniz. Sevdiğiniz birinin ölmesini ve size bir miras bırakmasını veya hoş olmayan bir şekilde parayı almasını istemezsiniz.
Yani olumlamanız şuna benzer: "Bana büyük miktarlarda bedava ve kolay para geliyor. Bu paranın tamamı bende kalsın ve istediğim gibi harcayayım. Bu para bana çok olumlu ve benim için mutlu bir şekilde geliyor."

Olumlamalar, zihninizde üç ila on kez veya daha fazla niyetle tekrarlanmalıdır. Ayrıca üçüncü adımdaki gibi enerjiyi gün boyunca görselleştirebilir ve çalışmayı güçlendirmek için birkaç kez olumlamalarınızı belirtebilirsiniz.

Üçüncü adımda, enerjiyi yönlendirirsiniz. Bunu imajinasyon yoluyla yaparsınız. Beyaz büyü kullanan enerji, Güneş gibi parıldayan beyaz altın bir ışık olarak görselleştirilmelidir. Beyaz altın, amacını aşıladığınız astral enerjidir. Bu, maddi dünyada tezahür etmesi için çalışmanıza enerji aşılar.

Bu parlak enerjiyi ya tüm benliğinizin etrafında ve/veya her ne istiyorsanız onun etrafında görselleştirmelisiniz. Tezahür ettirmek istediğiniz her ne ise ve ŞİMDİ GERÇEKLEŞİYOR olduğunu zihninizde görselleştirin ve onu aydınlatan enerjiyi görselleştirin.

Örneğin; parayı çekerken parayı, kokusunu, dokunuduğunuz da ki hissini imajine edin. İmajinasyonunuz ne kadar gerçekçi olursa çalışmanız o kadar etkili olur ve imajinasyonunuzu kullanarak onu olabildiğince çok enerjiyle doldurursanız, o kadar parlak, o kadar iyi olur. Mutlu duygular hissedin.

Sağlık için, enerjiyi etkilenen organa yönlendirin ve kendinizi sağlıklı ve mutlu olarak hayal edin.

Son düzenleme: