Böyle her gece kaçmamın da yararı yok, büyük bir sessizlik içinde, yalnız, yakıyorum ruhumu..
Dokuzdeli Üye 22 Eyl 2021 #81 Böyle her gece kaçmamın da yararı yok, büyük bir sessizlik içinde, yalnız, yakıyorum ruhumu..
Kaworu Nagisa Karga 26 Eyl 2021 #82 It says home is where your heart is, but what a shame 'Cause everyone's heart doesn't beat the same It's beating out of time
It says home is where your heart is, but what a shame 'Cause everyone's heart doesn't beat the same It's beating out of time
Gece V 𝓚𝓲𝓷𝓰 𝓸𝓯 𝓥𝓸𝓷 Yönetici Lider 26 Ara 2021 #83 Nekromansi Kinyas, nekromansi.. Ah bir de donnie darkoyu tekrar izleyeceksin, unutma.
Gece V 𝓚𝓲𝓷𝓰 𝓸𝓯 𝓥𝓸𝓷 Yönetici Lider 30 Ocak 2022 #85 “Yani benim gözlerimin bunca yıl gördükleri, Bir gün benimle birlikte Yok olup gidecekler öyle mi?”
Lavinia Lyrantt Karga 3 Şub 2022 #86 Ölümün ya depresyondan ya da intihardan olucak ama olucak işte napabilirsin ki?
E Eflovski Ziyaretçi Ziyaretçi 3 Şub 2022 #89 Evrendeki diğer her şey kadar sende kendi sevgi ve şefkatini hakediyorsun.
Esme Cullen Üye 3 Nis 2022 #91 Unutma, duygular dalgalar gibidir. Onları durduramazsın ama hangisinde sörf yapacağını seçebilirsin.
Gece V 𝓚𝓲𝓷𝓰 𝓸𝓯 𝓥𝓸𝓷 Yönetici Lider 3 Haz 2022 #94 Kimse, çok meşgul değildir. Zaman, sadece bir öncelik meselesidir.
Gece V 𝓚𝓲𝓷𝓰 𝓸𝓯 𝓥𝓸𝓷 Yönetici Lider 3 Haz 2022 #95 Gece Viper' Alıntı: Yaz artık şu Mezopotamya mitolojisini !!1!1 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
Gece Viper' Alıntı: Yaz artık şu Mezopotamya mitolojisini !!1!1 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
Gece V 𝓚𝓲𝓷𝓰 𝓸𝓯 𝓥𝓸𝓷 Yönetici Lider 26 Eyl 2022 #98 Biraz huzurlu uyuyabilmek için kendimi bin bir parçaya bölüp hepsine bir bir sarıldım...
Lavinia Lyrantt Karga 6 Kas 2022 #100 Var oluşun ve yok oluşun sonsuz döngüsü içinde kaybolmuş gibiyim..