Hayattaki amacımı nezaketle kabul edeceğim. İster geçmişte, ister şimdi. Yoksa gelecek çevremdekilerin gölgesinde kalacak. Farklı bir başarı tanımıyla.
Seçtiğim yolu açıklayamasam da, tek bildiğim, olmam gereken yerdeyim. Şöhret ve servet şansını geri çevirmiş olsam da, seçtiğim yoldan memnunum, ayrıca yaşadıklarımdan daha büyük bir bedel olmadığını biliyorum. Ve sürmem gereken hayattan o kadar uzaktayım ki, ve olmam gereken adamdan ve daha mutlu olamazdım ve olduğum yerde kalacağım. Değişmeyeceğim çünkü nerede durduğumu biliyorum ve nasıl biri olduğumu. Ve onların bencilliklerinin, kim olduğumu kontrol etmesine izin vermeyi reddediyorum.
Fakir ölsem de, en azından hayatımın bir anlamı olacak. Hayatta yaşamaktan daha fazlası var ve gerçekten yaşadığımı hissediyorum. Ve biliyorum ki öldüğümde, benim yerimi almaya hazır, benim gibi hisseden başkaları da olacak. Bu bizim isyan çığlığımız. Sana hiçbir şeyin amacımız doğrultusunda bizi yavaşlatmayacağına söz veriyorum.
Bana farklı diyenlerin yüzüne gülerim. İki ayağım yere sağlam basmış olsa da, kendi yönümde hareket etmekte özgürüm. Olduğum gibi kalacağım ve nerede durduğumu gayet iyi biliyorum.